Ishujt Baleare

Posted on

Ishujt baleare (Las Islas Baleares), një arkipelag në afërsi të bregdetit Lindor të Iberian Gadishullin (rreth 95 km), duke formuar një prej 17…

Read More

Asturias

Posted on

Asturias (Asturias) është një rajon në Veri të Spanjës. Dhe, edhe pse ai kurrë nuk të vërtetë të paguar shumë vëmendje për prodhimin…

Read More

Cantabria

Posted on

Cantabria (Cantabria) është një rajon i vogël në pjesën Veriore të bregdetit të Spanjës, ndodhet shtresa e mes Cantabrian malet dhe Gjirin Biscay….

Read More

Molise

Posted on

Molise (Molise) – një rajon malor në pjesën jugore e Qendrore të Italisë. Së bashku me Valle d’aosta është ndër më të vogël…

Read More

Liguria

Posted on

Liguria (Liguria) – një të vogël zonën bregdetare në Veri të Italisë, të shtrirë në formën e një bumerang së bashku bregdetin e…

Read More